Winterfair

Winter Fair op Alverna

 

Op zondagmiddag 9 december is het dorpshuis van Alverna, de Oase, van 13.00 tot 17.00 uur omgebouwd tot een feestelijke Winterfair. Het is een evenement voor het hele gezin, voor jong en oud, aangeboden door de OVA (ondernemingsvereniging Alverna), de DOP (dorpsontwikkelingsplan Alverna) en dorpshuis de Oase. Alle inwoners van Alverna en omstreken zijn van harte welkom!

 

Voor jong en oud

Op deze Winterfair betreden enkele Alvernese verenigingen het podium. De optredens, de sfeervolle verlichting, de muziek en de kraampjes brengen u alvast in kerststemming. Samen met dorpsgenoten kunt u genieten van een drankje, een hapje en van al wat er rondom u heen gebeurt. Het eerste drankje is gratis!

Voor ouderen is er een zaal om in een rustige omgeving kerststukjes te maken. Begeleiding hierbij is mogelijk. Die stukjes kunt u na afloop meenemen om thuis al wat kerstsfeer te maken.

Voor de kinderen is er een workshop, waarbij zij iets sfeervols maken voor de donkere dagen. Zij kunnen zich uitleven op een veilig springkussen. Er is een schminkkraam waar je omgetoverd wordt tot een fee, een kerstengel of misschien nog iets anders. En natuurlijk is er een kraam voor een gratis glaasje limonade. Wie geluk heeft, loopt de Kerstman tegen het lijf en kan samen met hem op de foto.

Voor poster klik op onderstaande link:

A5_Kerstfair_De Oase_v6 (1)