Nieuws over de nieuwe keuken

 

Als bestuur van de Oase zijn we flink op weg om de nieuwe keuken te realiseren.

Maar zoals bij elke bouw moeten eerst de vergunningen in orde zijn. De bouwtekeningen zijn ingediend en de vergunning is aangevraagd. Even dreigde een Flora en Fauna onderzoek de boel te vertragen, maar gelukkig viel dat mee.

Binnen het bestuur is weer een groepje geformeerd dat zich orienteert op de inventaris van de nieuwe keuken. Zij zijn gaan kijken in de Arcus en in het dorpshuis in Bergharen. Daar staan prachtige voorbeelden van hoe het allemaal zou kunnen worden. Daarnaast is intensief overleg geweest met Zonnebloem en KBO want zij willen straks het Samen Eten inhoud gaan geven.

Bij verschillende keukenbedrijven zijn offertes aangevraagd en uiteindelijk heeft het bestuur een keuze gemaakt voor een indeling van de keuken.

Nu zal er gekeken moeten worden waar we qua prijs en kwaliteit het goedkoopste terecht kunnen.

De bouw zelf zal door de gemeente aanbesteed worden. Dit is nog wel een cruciale fase. Want we hebben een begroting voor ons zelfgemaakt die haalbaar zou moeten zijn. Nu moet nog blijken dat er ook ondernemers zijn die het voor die prijs willen maken. Nog even spannend dus.

Wij houden u op de hoogte.