Nieuws Aanbouw keuken

 

Alles is rond!

In ons laatste bericht over de keuken leek alsof alles rond was, maar er kwamen wat tegenslagen. Alles pakte toch wat duurder uit en het project kwam een beetje in zwaar weer te zitten. Maar binnen het bestuur zag men nog een mogelijkheid om via de Provincie een subsidie aan te vragen die beschikbaar was gekomen voor nieuwe projecten die bijdragen aan de samenhang in de samenleving. De officiële beschikking op onze aanvraag subsidie bij Provincie Gelderland is nu binnen en het geld is door de Provincie al op onze rekening gestort. Met dank voor de prachtige medewerking en vlotte afwerking bij de Provincie!

 

Provincie Gelderland subsidieert het project “Samen Koken en Eten” in onze nieuwe keuken. Hierdoor kan het geld besteed worden bij de aanbouw van de keuken. Met Zonnebloem en KBO zijn al contacten om tot invulling van het project te komen.

Door de subsidie van de Provincie Gelderland is de financiële dekking van onze aanbouw rond.

We hebben ook de aannemingsovereenkomst met Frank Lemmers Bouw ontvangen en zoeken nog een datum voor de officiële ondertekening.

Eind augustus zal dan met de bouw gestart gaan worden.

Als bestuur hebben we toegezegd dat wij de nodige ondersteuning aan de bouwers zullen verlenen door een stuk zelfwerkzaamheid.

Maar daarbij kunnen wij natuurlijk elke hulp gebruiken. Vele handen maken licht werk. Neem contact met ons (beheerder Eef) op en samen plannen wij uw hulp in.